اقامت آلمان از طریق ازدواج (آپدیت 2019)

اگر به دنبال جدید ترین اطلاعات درباره اقامت آلمان از طریق ازدواج هستید، این مقاله برای شما نوشته شده است.

در این مقاله با ارائه بروزترین اطلاعات، به پرسش های شما درباره دریافت اقامت آلمان از طریق ازدواج پاسخ خواهیم داد.

در ادامه به پرسش های زیر پاسخ داده می شود.

اخذ اقامت آلمان از راه ازدواج چیست؟

برای اخذ اقامت آلمان از راه ازدواج باید چه شرایطی داشت؟

آیا ازدواج ثبت شده در ایران و یا کشوری دیگر هم قابل قبول است؟

آیا برای این نوع اقامت محدودیت جنیستی وجود دارد؟

فرآیند اخذ اقامت آلمان با ازدواج چیست؟

آیا امکان ازدواج صوری وجود دارد؟

شرایط تمدید ویزای ازدواج آلمان چیست؟

آیا ویزای ازدواج آلمان اقامت و یا تابعیت آلمان منجر می شود؟

مزایای اخذ اقامت آلمان بوسیله ازدواج چیست؟

محدودیت ها و معایب اخذ اقامت آلمان از راه ازدواج چیست؟

فرآیند اخذ اقامت آلمان با ازدواج چقدر طول می کشد؟

مدارک لازم برای اخذ اقامت آلمان از طریق ازدواج کدامند؟

اقامت آلمان از طریق ازدواج

اخذ اقامت آلمان از طریق ازدواج چیست؟

اقامت آلمان از طریق ازدواج یعنی اعطای ویزای ازدواج و سپس تابعیت آلمان به هر فردی که با یک تبعه آلمان ازدواج کرده است.

برای اخذ اقامت آلمان از طریق ازدواج باید چه شرایطی داشت؟

برای اخذ اقامت آلمان، ازدواج شما باید حتما ثبت شده باشد. همسر شما باید بتواند اثبات کند درآمد کافی جهت تامین زندگی در آلمان برای یک زوج را دارد و شما نیز باید حداقل مدرک A1 زبان آلمانی را داشته باشید.

آیا ازدواج ثبت شده در ایران و یا کشوری دیگر هم قابل قبول است؟

بله. هر نوع ازدواج رسمی ثبت شده موثق در هر کشوری (حتی غیابی) قابل قبول می باشد.

آیا برای این نوع اقامت محدودیت جنیستی وجود دارد؟

قوانین ازدواج و طلاق در آلمان به جنسیت همسر هیچ ارتباطی ندارد، یعنی هم ازدواج زن ایرانی با مرد آلمانی و هم ازدواج زن آلمانی با مرد ایرانی ، منجر به اخذ ویزای ازدواج آلمان و سپس تابعیت خواهد شد.

توجه داشته باشید که این روش صرفا مختص کسانی است که واقعا با یک تبعه آلمان ازدواج کرده اند. پیش از دریافت ویزای ازدواج تمامی مدارک و جزییات برای اطمینان از صحت ازدواج ثبت شده به دقت مورد بررسی خواهد گرفت. به همین دلیل به هیچ وجه ازدواج صوری برای دریافت اقامت آلمان توصیه نمی شود.

فرآیند اخذ اقامت آلمان با ازدواج چیست؟

ابتدا باید ازدواج به صورت رسمی ثبت شود، سپس شما باید به سفارت آلمان مراجعه کرده و با ارائه مدارک لازم درخواست ویزای ازدواج المان نمایید. پس از بررسی مدارک و تایید صحت آنها توسط سفارت و تایید توان مالی همسر آلمانی شما برای تامین مخارج زندگی مشترک ، ویزای ازدواج المان برایتان صادر می گردد. اعتبار این ویزا یک ساله و قابل تمدید خواهد بود.

شرایط تمدید ویزای ازدواج آلمان چیست؟

هر ساله در صورتی که ازدواج صورت گرفته کماکان پابرجا باشد و در صحت آن شبهه ای ایجاد نشود، ویزای ازدواج شما تمدید خواهد شد.

آیا ویزای ازدواج آلمان به اقامت و یا تابعیت آلمان منجر می شود؟

پس از حداقل سه سال تمدید ویزای ازدواج، شما می توانید درخواست اخذ تابعیت آلمانی بدهید.

بر خلاف دارندگان سایر ویزاهای اروپایی مانند ویزای جستجوی کار آلمان، ویزای کار آلمان، ویزای کار اسپانیا و … دارندگان ویزای ازدواج، برای دریافت تابعیت نیازی به دریافت اقامت موقت و دائم ندارند.

مزایای اخذ اقامت آلمان از راه ازدواج چیست؟

هزینه پایین

اجازه اشتغال تمام وقت

برخورداری از حقوق مساوی با شهروندان اتحادیه اروپا

قطعی بودن دریافت تابعیت آلمان پس از گذشت دوره انتظار تابعیت (حداقل سه سال)

محدودیت ها و معایب اخذ اقامت آلمان از طریق ازدواج چیست؟

نیاز به مدرک زبان حداقل A1

الزام به اشتغال همسر آلمانی با درآمد نسبتا بالا

الزام به زندگی در آلمان در ۱۸ ماه ابتدای ازدواج

فرآیند اخذ اقامت آلمان با ازدواج چقدر طول می کشد؟

در صورت تکمیل بودن تمامی مدراک لازم، معمولا در کمتر از ۶ ماه به شما ویزای ازدواج المان اعطا خواهد شد.

مدارک لازم برای اخذ اقامت آلمان از این طریق کدامند؟

مدارک ازدواج

مدارک شغلی همسر آلمانی (که نشان دهند توانایی مالی وی برای تامین هزینه های زندگی مشترک باشد).

مدرک زبان A1 زبان آلمانی

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *