اقامت اسلواکی از طریق ثبت شرکت (اقامت کل اروپا)

برای مطالعه سریع هر بخش روی عنوان آن کلیک کنید

اگر درباره فرآیند دقیق اقامت اسلواکی از طریق ثبت شرکت، پرسش های گوناگونی در ذهن دارید، این مقاله برای شما نوشته شده است.

همچنین به پاسخ پرسش های زیر خواهید رسید:

اخذ اقامت اسلواکی با ثبت شرکت چیست؟

چرا اسلواکی؟

برای دریافت این نوع اقامت دقیقا باید چه شرایطی داشت؟

آیا با داشتن این نوع اقامت، باید در اسلواکی زندگی کنیم؟

مزایای اخذ اقامت اسلواکی با ثبت شرکت چیست؟

مدارک مورد نیاز برای اخذ اقامت اسلواکی با ثبت شرکت، چیست؟

آیا به اعضای خانواده نیز اقامت اسلواکی تعلق می گیرد؟

آیا این نوع اقامت منجر به دریافت اقامت دائم نیز می شود؟

فرآیند اخذ اقامت چه مدت طول می کشد؟

شرایط تمدید اقامت اسلواکی چیست؟

چه زمانی می شود برای دریافت پاسپورت (تابعیت) اقدام کرد؟

حداقل سرمایه لازم برای اخذ اقامت اسلواکی با ثبت شرکت چقدر است؟

با شرکت ثبت شده در چه زمینه هایی می توان کار کرد؟

آیا با شرکت ثبت شده می توان در کل اتحادیه اروپا فعالیت کرد؟

آیا امکان این وجود دارد که چند نفر به عنوان مدیران یک شرکت، اقامت اسلواکی دریافت نمایند؟

آیا در مدت پنج سال ابتدایی، محدودیت زندگی در کشورهای دیگر وجود دارد؟

محدودیت ها و مشکلات ثبت شرکت در اسلواکی چیست؟

فرآیند گرفتن اقامت اسلواکی با ثبت شرکت چیست؟

اقامت اسلواکی از طریق ثبت شرکت

اخذ اقامت اسلواکی با ثبت شرکت چیست؟

این نوع اقامت به افراد اجازه می دهد با ثبت شرکت در اسلواکی، اقامت اروپا دریافت نمایند.

با اخذ اقامت اسلواکی از طریق ثبت شرکت، شما و خانواده تان امکان کار، زندگی و تحصیل را در تمام کشورهای حوزه شنگن خواهید داشت و حقوق کامل شهروندی اروپا را دریافت خواهید کرد.

چرا اسلواکی؟؟

معمولا دریافت اقامت اروپا – از هر روش و کشوری که باشد – پیچیدگی ها، محدودیت ها و الزامات خاص خود را دارد، اما در کشور اسلواکی این پیچیدگی ها و محدودیت ها به مراتب کمتر بوده و دریافت اقامت از این کشور بسیار آسانتر است. در ادامه با این روش بیشتر آشنا خواهید شد.

برای دریافت این نوع اقامت دقیقا باید چه شرایطی داشت؟

داشتن حداقل ۱۸ سال و نداشتن سو پیشنه تنها شروط لازم برای دریافت این نوع اقامت هستند.

بر خلاف اکثر روش های دیگر دریافت اقامت اروپا، در این روش سوابق شغلی و تحصیلی، مدرک زبان و سرمایه اولیه به عنوان پیش شرط تعیین نشده اند.

با داشتن این نوع اقامت تا چه مدت باید در اسلواکی زندگی کنیم؟

اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت اسلواکی، در واقع اقامت کل اتحادیه اروپاست و شما می توانید در هر یک از کشورهای حوزه شنگن زندگی کنید و هیچ الزامی برای زندگی در اسلواکی نخواهید داشت. به همین دلیل این روش یکی از بهترین راه های مهاجرت به اروپا می باشد.

مزایای اخذ اقامت اسلواکی با ثبت شرکت چیست؟

نداشتن هرگونه محدودیتی برای زندگی، کار، سفر و تحصیل در هر یک از کشورهای حوزه شنگن.

ساده تر بودن فرآیند اخذ اقامت اروپا از این طریق

تقریبا هزینه اقامت اسلواکی پایین تر از سایر کشورهاست

امکان دریافت اقامت اسلواکی بدون سرمایه گذاری

عدم نیاز به ارائه مدرک زبان، تحصیلی، شغلی و …

هزینه های بسیار پایین زندگی در اسلواکی نسبت به سایر کشورهای اروپایی (در صورت تمایل به زندگی در این کشور)

امکان افتتاح حساب بانکی در کل اتحادیه اروپا

امکان خرید اتومبیل و ملک در کل اتحادیه اروپا

پایین بودن قیمت ملک در اسلواکی نسبت به سایر کشورهای اروپایی

امکان بیشتر دریافت ویزای استرالیا، کانادا، آمریکا و انگلستان به علت داشتن کارت اقامت اروپا

عدم نیاز به استخدام کارمند در شرکت (بر خلاف روش ثبت شرکت در اسلوونی، لیتوانی، اتریش و…)

افتتاح حساب شرکتی و شخصی در اسلواکی، لهستان، آلمان و هلند کمی سخت تر از گذشته شده است. اما باز کردن حساب در کشورهای اتریش، چک و مجارستان برای دارندگان کارت های اقامت این کشور ها بسیار ساده می باشد. Bank Austria و پست بانک اتریش، پیشنهاد موسسه سروش فردا برای افتتاح حساب بانکی دارندگان کارت اقامت اسلواکی است.

مدارک مورد نیاز برای اخذ اقامت اسلواکی با ثبت شرکت، چیست؟

پاسپورت (با اعتبار حداقل ۱۸ ماه)

گواهی عدم سوء پیشینه

اصل شناسنامه

اصل قباله ازدواج برای افراد متاهل

تاییدیه حساب بانکی در ایران به مبلغ ۳٫۰۰۰ یورو به ازای هر نفر

آیا به اعضای خانواده نیز اقامت اسلواکی تعلق می گیرد؟

بله. تمامی افراد تحت تکفل (همسر و فرزندان زیر ۱۷ سال) از ابتدا اقامت اسلواکی دریافت می کنند.

آیا این نوع اقامت منجر به دریافت اقامت دائم نیز می شود؟

بله. پس از پنج سال تمدید اقامت موقت، به شما اقامت دائم داده می شود.

هیچ کشوری در حوزه شنگن از روز اول به شما شهروندی دائم نمیدهد. کارت اقامت در تمام کشورهای حوزه شنگن در ابتدا TRP (شهروندی موقت) بوده و با حفظ شرایط تمدید اقامت آن کشور، پس از گذر ۵ سال به اقامت دائم یا همان PR تبدیل می شود.

فرآیند اخذ اقامت چه مدت طول می کشد؟

اخذ اقامت کشور اسلواکی با ثبت شرکت، از دو روش امکان پذبر است:

از طریق سفارت اسلواکی در تهران – مدت زمان کل فرآیند حدود ۲۸ الی ۳۴ ماه طول می کشد.

از طریق سفارت اسلواکی در ترکیه – مدت زمان کل فرآیند حدود ۱۰ الی ۱۴ ماه طول می کشد.

نکته مهم:

بعضی از افراد به دلایلی مانند عدم آگاهی، مدعی هستند که با مراجعه مستقیم متقاضی توسط ویزای شنگن توریستی به پلیس اسلواکی می توان فرآیند انجام این پروسه را سرعت داد و مثلا به ۶ ماه رساند.

در نظر داشته باشید، مراجعه مستقیم متقاضی به پلیس اسلواکی بابت انجام فرآیند ثبت شرکت، تنها با اخذ ویزای TYPE-D این کشور (National Visa) امکان پذیر است.

در واقع برای انجام این فرآیند ۲ راه کلی دارید:

اقدام از طریق سفارت اسلواکی (روش معمول)

مراجعه مستقیم به پلیس اسلواکی از طریق ویزای Type-D خود کشور اسلواکی (درخواست ویزای Type D کشور اسلواکی شرایط بسیار خاصی را لازم دارد.)

شما با اخذ ویزای شنگن توریستی (از اتریش، آلمان، … و حتی خود اسلواکی)، تنها اجازه فعالیت های توریستی را دارید. برای اطلاعات بیشتر می توانید این مورد را از سفارت اسلواکی در تهران جویا شوید.

شرایط تمدید اقامت اسلواکی چیست؟

برای تمدید اقامت تنها سه شرط لازم است.

پرداخت حداقل مالیات سالانه شرکت (حدود ۳٫۵۰۰ یورو)

عدم ارتکاب جرائم کیفری

بیش از ۹۰ روز متوالی خارج از حوزه شنگن سفر نکنید.

(به معنای آنکه اگر قصد آن را دارید که تنها اقامت اروپا را دریافت کنید و در خارج از حوزه شنگن (مثلا ایران) زندگی کنید، باید سالانه حداقل ۴ بار به حوزه شنگن سفر نمایید.)

با رعایت این شروط اقامت شما تمدید شده و پس از ۵ سال به اقامت دائم تبدیل می شود.

چه زمانی می شود برای دریافت پاسپورت (تابعیت) اقدام کرد؟

پس از گذر ۳ سال از دریافت اقامت دائم، در صورتی که با زبان اسلواک و کشور اسلواکی آشنایی کافی داشته باشید، واجد شرایط دریافت پاسپورت (تابعیت) هستید.

اگر با درخواست شما برای دریافت پاسپورت موافقت نشد، نگران نباشید؛ شما می توانید بارها و بارها این فرآیند را تکرار کنید تا در نهایت پاسپورت دریافت نمایید.

حداقل سرمایه گذاری در اسلواکی برای ثبت شرکت چقدر است؟

یکی از ویژگیهای مثبت این روش، عدم نیاز به سرمایه گذاری می باشد.

البته مبلغ ۲۲٫۰۰۰ یورو تنها برای ۳ روز در حساب شرکت شما در اسلواکی نیاز است که این پروسه با کمک موسسه حقوقی سروش فردا انجام خواهد شد.

با شرکت ثبت شده در چه زمینه هایی می توان کار کرد؟

در زمینه های مختلف (از افتتاح سوپر مارکت و رستوران گرفته تا انواع فعالیت های تجاری) می توانید با شرکت خود به فعالیت بپردازید.

البته برای کارهایی مثل خدمات درمانی و امور حقوقی، داشتن مدارک مرتبط برای اجازه فعالیت در اروپا لازم است و پروسه خاص خود را دارد.

آیا با شرکت ثبت شده می توان در کل اتحادیه اروپا فعالیت کرد؟

بله. شرکت شما اجازه فعالیت در تمامی کشورهای اتحادیه اروپا را دارد.

مثلا اگر می خواهید با شرکت خود در آلمان کار کنید، این امر شدنی است. اما باید TAX شرکت را همچنان به اسلواکی پرداخت کرده و VAT شرکت را به آلمان بپردازید.

آیا امکان این وجود دارد که چند نفر به عنوان مدیران یک شرکت، اقامت اسلواکی دریافت نمایند؟

بله. این امکان وجود دارد. دو نفر می توانند به عنوان مدیران یک شرکت اقامت دریافت نمایند. (وجود ۳ نفر به بالا در یک شرکت توصیه نمی شود).

آیا در مدت پنج سال ابتدایی محدودیت سفر به کشورهای دیگر وجود دارد؟

شما نه تنها می توانید بدون هیچ محدودیتی به تمامی کشورهای حوزه شنگن سفر کنید، بلکه می توانید در سایر کشور های حوزه شنگن (به همراه خانواده خود) کار، زندگی و تحصیل کنید. چرا که اسلواکی شرط حضور در خاک اسلواکی را ندارد و به شما اقامت کل حوزه شنگن را اعطا می کند.

محدودیت ها و مشکلات ثبت شرکت در اسلواکی چیست؟

پرداخت حداقل ۳٫۵۰۰ یورو مالیات در سال (تا ۵ سال)

فرآیند گرفتن اقامت اسلواکی با ثبت شرکت چیست؟

ابتدا توسط کارشناسان برای شما وقت سفارت دریافت می گردد.

بین ۹۰ تا ۶۰ روز پیش از وقت سفارت، مدارک شما به انگلیسی ترجمه شده و به تایید وزارت امور خارجه و دادگستری می رسد. در مرحله بعد این مدارک به اسلواکی ارسال می شود تا مراحل اولیه ثبت یا انتقال یک شرکت مسئولیت محدود به نام شما انجام گردد.

در زمان تعیین شده سفارت، شما باید مدارک را به همراه برده و به مامور سفارت تحویل دهید. سپس تمامی مدارک توسط سفارت به پلیس اتباع خارجه اسلواکی ارسال شده و طی چهار ماه آتی نامه اقامت شما صادر می گردد. پس از دریافت نامه اقامت به سفارت اسلواکی در تهران مراجعه کرده و ویزای ۹۰ روزه دریافت می نمایید. و در قدم آخر، شما باید در زمان اعتبار ویزای خود، به اسلواکی بروید تا تست پزشکی و ثبت اثر انگشت شما در این کشور انجام شده و کارت اقامت شما صادر گردد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *